Segmentna Garažna Vrata | Ekstra Cena | Super Kvalitet

Segmentna Garažna Vrata 

segmentna garazna vrata

Zašto Trebate Da Izaberete Segmentna Garažna Vrata?

Garažna vrata su verovatno jedna od najvećih vidljivih karakteristika spoljašnjeg izgleda Vašeg doma. Komšije i prolaznici će sigurno primetiti moderna segmentna garažna vrata, dok će tradicionalna garažna vrata proći nezapaženo. Jedna od najboljih opcija koje imate kada su u pitanju vrhunska garažna vrata su segmentna garažna vrata.

Šta Su Segmentna Garažna Vrata?

Segmentna Garažna vrata su najmoderniji tip garažnih vrata. Koriste veliki broj panela povezanih koje zajedno klize kada se garaža otvara. Kada su vrata potpuno otvorena, paneli leže u ravni sa plafonom.

Prednosti Segmentnih Garažnih Vrata

Sve veći broj vlasnika kuća i novih zgrada biraju segmentna garažna vrata u odnosu na druge vrste garažnih vrata, zbog velikog broja prednosti. Međutim Segmentna Garažna Vrata imaju 3 najbitnije prednosti, a to su:

1. Segmentna Garažna Vrata su Izuzetno Pouzdana!

Svaki panel ima svoju snažnu vezu sa glavnim garažnim vratima, nudeći povećanu bezbednost kada su vrata otvorena ili zatvorena. Ekstra prednost je u tome što kada se desi kvar na garažnim vratima, samo se popravlja panel u kome je nastao problem. Segmentna Garažna Vrata u poređenju sa standardnim vratima su mnogo stabilnija i traju duži vremenski period. Zahvaljujući Veličinom profilnih usana garažnih vrata, donji pečat se može lako prilagoti bilo kakvim nepravilnostima u podu. Otporna su na oštru klimu i oluje.

2. Segmentna Garažna Vrata Ne Zauzimaju Veliki Prostor u Garaži!

Još jedna velika prednost segmentnih garažnih vrata je u tome što oni mogu da uštede dosta prostora u odnosu na tradicionalna vrata. Garažna vrata su specijalno dizajnirana da se otvaraju vertikalno i da se postave ispod plafona. To znači da možete da iskoristite sve prednosti Vašeg garažnog prostora.

3. Segmentna Garažna Vrata Su Veoma Privlačna

Segmentna Garažna Vrata su dostupna u širokom spektru boja, stilova i dizajna. Ova vrata su podjednako pogodna za sve tipove kuća, pri čemu se momentalno dobija na modernom izgledu.

Max Doors Garažna Vrata – Najbolja Segmentna Garažna Vrata u Srbiji

Jedna od najboljih kompanija koja ugradjuje Segmentna Garažna Vrata su Max Doors. Sa ogromnim iskustvom u ovoj oblasti nudimo vrhunsku uslugu po povoljnim cenama. Naša elegentna automatska garažna vrata mogu da ispune svaka očekivanja. Kontaktirajte nas i uverite se!

POZOVITE NAS DANAS:

mob: 065/830-55-52

AKO STE U ŽURBI. PREDNOSTI:

Najmoderniji Tip Garažnih Vrata

Izuzetno Bezbedna i Pouzdana

Dugotrajna

Prilagodljiva Svim Nepravilnostima Terena

Otporna Na Klimu

Ušteda Prostora

Veoma Privlačna